Kefalo Me

Background Image
touristcampingcopacabana Mobile Homes Copacabana Beach, Montenegro
Pozovite nas +382 30 457 356 +382 69 021 779
Uvek otvoreno giovanni@t-com.me
Specifikacije

Ono sto mi nudimo je nesto potpuno drugacije I jedinstveno,trend u svijetu a novina kod nas. Turisticko naselje je smjesteno uz jadransku obalu,u zaledju Velike plaze,gdje je ovakav vid turizma poceo da se razvija poslednjih godina. Zadovoljstvo nam je da smo mi prvi uveli ovakav vid turizma u Crnoj Gori,koji je odavno prepoznat kako na Meditarnu tako i u citavom svijetu.

Turisticko naselje Giovanni’s beach se nalazi na sestom kilometru Velike plaze,u srcu prirode,a u zaljedju najlepse ulcinjske plaze, Copacabana Giovanni’s beach, koja posluje u sklopu naselja..

Okruzene zelenilom u blizni mora mobilne kucice nude udoban smjestaj,miran san kao i obilat dorucak koji se sluzi u nasem restoranu. Osim intimnosti i mira u sklopu naselja nudimo i otvreni bazen, kao i igraliste za Vase malisane,parking, besplatan internet, kao i rostilj kako bi ste proveli ugodne trenutke sa Vasom porodicom i prijateljima..

Sve kucice su klimatizovane,imaju frizider i kupatilo kao i terasu opremljenu sa mobilijarom i lezaljkama za suncanje. Pojedine kucice su opremljene mini kuhinjama.

Pogodnosti
Wi-Fi Snack Bar
Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Mobile Homes Copacabana Beach, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj