Kefalo Me

Background Image
svarogairsoftteam teren Bukovica, Cetinje, Montenegro
Pozovite nas 067 012 827
Specifikacije

Što je Airsoft, kako ga opisati? Neko misli da je Airsoft kao kompjuterska igrica samo uživo, drugi da je obična pucačina, slična paintbol-u. E, pa nije… Airsoft je kao aktivnost najprepoznatljiviji upravo zbog realizma svojih replika.


Za razliku od paintbola pogodak u metu ne ostavlja vidljive tragove, a replike pušaka i pištolja rade na gas i baterije i ispaljuju plastične kuglice po unaprijed propisanoj brzini i snazi koje se mjere u fitima po sekundi. I tu dolazimo do ključne stvari u Airsoftu, a to je fer-plej. Igra se na povjerenje, u nadi da će protivnik priznati da je pogođen, podići ruku kako bi saborcima i protivnicima stavio do znanja da se povlači sa bojišta. Prije svake igre održava se kratak brifing, a učesnici dobijaju maskirne uniforme, borbeni prsluk, zaštitu za oči i lice, a zatim ih naoružamo vjernim replikama oružja. Učesnici su podijeljeni u dvije frakcije, a cilj i način igre određuju sami igrači, jer Airsoft omogućava da se igra može igrati na više načina. Kod nas su najpopularnije igre Team Deathmatch (cilj eliminisati protivničku ekipu) i Domination (cilj ove igre je zauzeti odredjene tačke i zadržati ih do isteka vremena).

Teren je otvorenog tipa, a nalazi se u blizini Cetinja na putu prema Njegušima. Vrijeme igre nije ograniceno, ali obično igre traju od 1h do 3h.

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

teren Bukovica, Cetinje, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj