Kefalo Me

Background Image

Stomatološka ordinacija “Dr Dragaš”

drdragas 2a/V Bulevar Pera Ćetkovića, Podgorica, Montenegro
Specifikacije

U prijatnom ambijentu kroz savremene programe i siroku lepezu stomatoloskih usluga posvecujemo se pacijentima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i cjelovit pristup pacijentima omogucavajuci im sve usluge na jednom mjestu.
Rad nase ordinacije ogleda se kako u stalnom strucnom usavrsavanju zaposlenih tako i u neporekidnom unapredjenju tehnike i koriscenju najkvalitetnijih uvoznih stomatoloskih materijala.

IMPLANTOLOGIJA
Dentalni (zubni) implantati izrađeni su od titana, koji su ugrađeni u kost na mjestu nedostatnog ili izgubljenog prirodnog zuba. Dakle, zubni implantati imaju ulogu samo korijena zuba. Titanski dentalni implantati su konusnog oblika, biološki tolerantni, ne izazivaju reakciju organizma, biohemijski su potpuno indiferentni i ostaju nepromijenjeni u koštanom tkivu.

ORALNA HIRURGIJA
Najčešća oralna hirurška procedura je normalno i komplikovano vađenje zuba, impaktirani umnjak, resekcija korijena zuba i vađenje korijena i polomljenih zuba. Oralna hirurgija igra važnu ulogu u implantologiji, pomaže kod ortodontskih terapija, ali i ispravlja velike nepravilnosti i nedostatke na licu u vilici. Ova oblast sadrži operaciju desnih, rekonstrukciju estetskih i funkcionalnih poremećaja usne šupljine, kako bi se povratilo zdravlje i funkcija zuba, ali i osigurala estetika osmjeha.

PORCELANSKE NAVLAKE (FASETE)
Porcelanske navlake mogu obnoviti zub koji je okrnjen, napukao ili obojen u odnosu na svoju prvobitnu ljepotu i sjaj. Stomatolog Dragaš takođe koristi fasete kako bi popunio male praznine i proizveo neznatne promjene položaja. Dr Dragaš radije koristi kvalitetne materijale za porcelanske fasete koje su prilagođene da se uklope u prednju površinu pacijentovih zuba za poboljšanje prirodnog izgleda. Fasete su napravljene tako da izgledaju kao prirodni zubi, tako da svetlost prolazi kroz njih, što im pomaže da se uklope u izgled pacijentovih sopstvenih zuba. Pored izrade kompletnog seta faseta, dr Dragaš može primjeniti djelimične fasete na jednom ili više zuba u njegovoj ordinaciji u Podgorici, kako bi pomogao da pacijenti postignu lijep i blistaviji osmijeh.

Zubne krunice (navlake)
Bijeljenje zuba
Dentalno čišćenje
Zalivanje fisura zuba
Vađenje zuba
Stomatološki pregledi i konsultacije
Ortopedija vilica (ortodoncija)

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

2a/V Bulevar Pera Ćetkovića, Podgorica, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj