Kefalo Me

Background Image
salonljepoteallora 66 Hercegovačka, Podgorica, Montenegro
Pozovite nas 068 221 730
Specifikacije

Svaka žena zna da nije lako pronaći onaj savršeni salon za njegu koji će odgovarati po pitanju svih parametara, no jednom kada se idealno mjesto pojavi na njihovom radaru, stalno će se u njega vraćati. Njega kose, lica i tijela uopšteno igra veliku ulogu u svakodnevnom životu žena, stoga ne iznenađuje želja da rutinu imamo na mjestu na kojem se osjećamo ugodno, gdje je osoblje profesionalno i gdje se koriste proizvodi najvišeg kvaliteta.

U ponudi salona ljepote Allora COCOCHOCO Brazilski keratin, tretman koji jača kosu pomoću intenzivnih sastojaka za obnovu kose. Ovaj tretman ne sadrži formaldehide, štiti kosu od strukturalnih oštećenja, čini kosu zaglađenom i zdravijom, smanjuje vrijeme oblikovanja kose, kao i lakše sušenje kose i ispravljanje. Vrijeme aplikacije tretmana traje od 1h i 30 minuta do 3h u zavisnosti od dužine i gustoće kose.
Ovo je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.

U ponudi imamo i ALFAPARF keratinski tretman, progresivan tretman ravnanja kose. Sa svakom novom aplikacijom efekat je bolji i dugotrajniji. Namijenjen je svim tipovima kose. Kompleks keratina i kolagena garantuje dugotrajnu nježnost. Zagrijavanjem preoblikuje lance keratina u kosi, ispravlja ih, dajući kosi karakterističnu nježnost. Prirodna (ne tretirana) kosa ostaje ravna, nežna i bez kovrdžanja 3 do 6 meseci. Svako sledeće tretiranje kose rezultate čini dugotrajnijim i boljim. Keratinski tretman čini kosu zdravijom i vidno popunjenijom. Kod izrazito kovrdžave kose dodatni tretmani se preporučuju u nedeljama koje slijede nakon prvog tretmana.
Inovativna formula omogućuje trajno bojenje kose istog dana, nakon tretmana keratinom.

Akcenat stavljamo uvijek na ocuvanje zdrave kose i poboljsanje kvaliteta iste. Predstavljamo vam neke od tretmana za regeneraciju i hidrataciju kose:

Tretman za hidrataciju kose

Botox za tretiranu kosu

Botox za suvu i ostecenu kosu

Botox za normalnu kosu

U ponudi imamo sve vrste frizerskih i kozmetickih usloga. Posebni paketi za mature i polumature po zelji!

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

66 Hercegovačka, Podgorica, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj