Kefalo Me

Background Image

PZU fizikalna terapija Angela

fizikalnaterapijaangela Oktobarske revolucije 130, (PC Razvršje, preko puta glavne autobuske stanice), Podgorica
Pozovite nas 063 201 195
ordinacija.angela@gmail.com
Specifikacije

Fizikalna terapija Angela

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Angela” organizovana je po uzoru na savremene evropske ordinacije iz ove oblasti.
Posjedujemo najnoviju opremu poslednje generacije za liječenje svih kategorija mišićno-skeletnih bolesti i povreda, kod svih starosnih grupa.

Kombinujući iskustvo, stručnost, savremenu medicinsku tehnologiju i inovativne metode, u stanju smo da uz preciznu dijagnostiku postignemo željene rezultate u liječenju i rehabilitaciji kod svih vrsta povreda i bolesti mišićnog, nervnog i koštanog sistema, kako u ordinaciji, tako i na terenu, bez obzira na složenost problem.

Zakažite pregled, konsultativni razgovor ili tretman, i dozvolite nam da budemo Vaš saveznik za dobro zdravlje, a mi ćemo učiniti sve da opravdamo Vaše povjerenje.

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Angela” ulaže u nove tehnologije i moderne načine liječenja, te je kao takva, prva i za sada jedina u Crnoj Gori uvrstila kriosaunu u svoju ponudu. Pored ustaljenih i opšte poznatih tretmana, u našoj ustanovi čvrsto vjerujemo u pristup i tehnike liječenja hladnoćom.

Samim tim, naša misija se ogleda i u podizanju svijesti populacije o važnosti liječenja na ovaj način, o njegovom izuzetnom efektu, koji je i studijski potvrdjen u svim zemljama Evrope, i koristi se već uveliko.

Rehabilitacija osoba treće dobi;
Rehabilitacija sportista;
Rehabilitacija djece sa smetnjama u razvoju;
Tretmani riziko beba;
Rehabilitacija trudnica/ porodilja, i
Edukacija o aktivnostima dnevnog života kod pacijenata sa diskus hernijom.

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Oktobarske revolucije 130, (PC Razvršje, preko puta glavne autobuske stanice), Podgorica

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj