Kefalo Me

Background Image
igraonicacarobnigrad Ul IV Proleterske Brigade bb, (Zgrada Bigovića), Šušanj, Bar
Pozovite nas 069 228 095
Specifikacije

Nase iskustvo u radu sa djecom nam pomaze da svaki rodjendan bude po zelji nasih malih, a i velikih drugara i da ostane jedna od najljepsih uspomena i najvecih zabava. Profesionalni animatori pretvorice rodjendan u vasu omiljenu bajku, probudice takmicarski duh izabranih ekipa koje se nadmecu u najzabavnijim igrama sa rekvizitima, uz muziku najpopularnijih izvodjaca i omiljenim koreografijama. Ovdje svako djete ima priliku da ucestvuje i svako od njih je pobjednik. Svaka nasa animacija se prilagodjava uzrastima djece.

Nudimo vam i prijepodnevni borakav djece radnim danima od 08do 14h. U cijenu boravka je ukljucen dorucak i uzina kao i veliki spektar aktivnosti za djecu.

Ako volite muziku, karaoke ili ples igraonica se odmah pretvara u omiljenu diskoteku
Nas cilj je da svaki rodjendan bude uspjela zabava na kojoj slavljenik iskreno osjeca da je to njegov dan i zajedno sa svojim drugarima uziva u svakom trenutku.

MAZE laser je jedan od noviteta koji djeci obezbjedjuje sigurnu zabavu. Treba stici do cilja provlaceci se, izbjegavajuci zrake lasera. Iskljucivo za djecu skolskog uzrasta! Samo na proslavama rodjendana!


Ovdje se duvaju svjecice, zamisljaju zelje i najglasnije pjeva rodjendanska pesma!

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Ul IV Proleterske Brigade bb, (Zgrada Bigovića), Šušanj, Bar

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj