Kefalo Me

Background Image
fortexdoo Црна Гора
Pozovite nas 069 371 050 030 350 405
fortex@t-com.me
Specifikacije

Firma je osnovana 1993. godine u Bijelom Polju. Registrovana je za obavljanje radova u gradevinarstvu.Posjedujemo sertifikate za izvodenje termo i hidro izolacija sa garancijom od 10 godina. Od samog osnivanja pa sve do sada uvjek isli u korak sa tehnologijom, usko specijalizovana radna snaga za HIDROIZOLACIJE i u najzahtjevnijim situacijama. Podzemne garaze, ravni i kosi krovovi..


Grubi građevinski radovi, obuhvataju pripremu terena za gradnju sečenje šiblja, ravnanje terena, iskop temelja i odvoz šuta. Zemljani radovi nekada su se radili ručno , ali danas je uz savremenu mehanizaciju, mašinski iskop izuzetno brz, lak i efikasno izveden posao tako da je olaksana i sama izgradnja kuce ili stana
Pored osnovne uloge izolacionih materijala – da spreče prenos toplote u spoljnu sredinu, oni vrše i druge, ne manje važne funkcije, kao što su izolacija od buke i fizička barijera širenju nepovoljnih atmosferskih uticaja kao što su vlaga, vetar, ili vrućina u letnjim danima.


Stručan i pouzdan tim naših majstora različitih profila obavlja: Zidarske, betonske i tesarske radove, stolarske radove, bravarske i limarske radove, molerske, farbarske i fasaderske radove, keramičarske radove.

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Црна Гора

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj