Kefalo Me

Background Image
domstarihnana Martinici, Danilovgrad, Montenegro
Pozovite nas 020 818 444; 069 111 775
domstarihnanadgd@gmail.com
Specifikacije
Dom za stare i nemoćne osobe “Nana”  omogućava Vam bezbrižnu starost jer  pružamo kompletnu njegu od strane stručnog osoblja, pažnju, posvećenost… O Vama, 24 sata se brine i njeguje Vas iskusno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa starim i nemoćnim, uz stalan nadzor ljekara.
Dom za stare i nemoćne osobe “Nana” nalazi se u mirnom naselju Donji Martinići, udaljenom  6 km od Danilovgrada i 12 km od glavnog grada Podgorice. Na uređenom prostoru od ukupno 15.000 m2 smješten je Dom “Nana” u kojem Vam je zagarantovan bezbjedan i ugodan boravak.

Dom je izgrađen u skladu sa  Pravilnikom EU i preporukama  Ministarstva rada i socijalnog staranja. Kompletan  prostor Doma  ima obezbijeđen  pristup za nesmetano kretanje licima sa invaliditetom.  Objekat  i okolina je pokrivena video nadzorom.
Obezbijeđena je 24 -časovna  medicinska njega. Smještaj je baziran  na punom pansionu.
Dom “Nana”  raspolaže sa 16 luksuzno opremljenih apartmana. U Domu mogu da se zbrinu  32 korisnika,  različitog nivoa očuvanosti i fizičkog zdravlja.

Svi apartmani su opremljeni sopstvenim kupatilom, centralnim grijanjem, klima uređajem, kablovskom televizijom, SOS tasterima za poziv dežurnoj sestri…
U sklopu Doma “Nana” se nalazi moderno opremljena ordinacija, soba za fizikalnu i hidroterapiju (hidromasažni  bazen) i frizerski salon.
Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Martinici, Danilovgrad, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj