Kefalo Me

Background Image
apartmanimirovic Apartmani Mirović, Kolasin, Montenegro
Pozovite nas +382 69 399 436
Uvek otvoreno tanjamirovic@yahoo.com
Specifikacije
Souvenir Shop Cafe

Sobe i apartmani Mirović su smješteni na mirnoj lokaciji pored Kolašinske rijeke, na 1 km od centra Kolašina, u podnožju planina Bjelasica i Sinjajevina. U ponudi imaju smještaj koji posjeduje flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet.

U restoranu u sklopu objekta služe se jela lokalne kuhinje.

Svi apartmani tipa “suite” i sobe imaju brodski pod i kupatilo s tušem, a pojedine smještajne jedinice posjeduju prostor za sjedenje i terasu sa koje se pruža pogled na okolni prirodni pejzaž. Na raspolaganju su vam zajednički vrt s priborom za roštilj i zajednička kuhinja. Prehrambena prodavnica se nalazi na 100 metara od objekta.

Ova oblast je poznata po mogućnostima za skijanje. Pored toga u blizini možete otići na planinarenje, biciklizam i ribolov ili posjetiti Nacionalni park Biogradska gora, udaljen 20 km.

Autobuska i železnička stanica, sa linijama za Beograd i Bar, udaljena je oko 1,5 km od objekta. Aerodrom Podgorica je udaljen 80 km, a usluga aerodromskog prevoza na raspolaganju je uz doplatu. Možete koristiti besplatan parking u sklopu objekta.

 

Novo u ponudi naseg restorana!

Približava Vam se rođendan ili neki drugi bitan datum u Vašem životu, a broj osoba koje treba da dođu nikako nije proporcionalan kvadraturi Vašeg stana?!
Da pripremate proslavu za prvi, osamnaesti ili bilo koji drugi rođendan, tu smo da Vam u skladu sa Vašim željama i budžetom napravimo nezaboravnu zabavu.
Usluge koje nudimo:
• Dekoracija slatkog stola
• Dekoracija slavljeničkog stola
• Dekoracija cjelokupnog prostora
• Party program
• Pinjate
• Baloni
Fotografisanje

Kapacitet naše sale zadovoljava pristojan broj do 50 mjesta, što je svakako zadovoljavajući broj da Vaš bitan datum ostane upečatljiv i zapamćen.
Cijena prostora za proslavu dječijih rođendana je 40-60e u zavisnosti od broja djece.
Cijena dekoracije i izrade slatkog stola kao i izrada party programa zavisi od vrste i Vase želje.
Očekuju vas brojna iznenađenje i pokloni koje smo pripremili za Vase i naše slavljenike.
Pozovite nas,a mi ćemo se pobrinuti da njihov divan dan bude čaroban.

Pogodnosti
Wi-Fi
Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Apartmani Mirović, Kolasin, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj