Kefalo Me

Background Image

AMERICAN HOSPITAL FOR PLASTIC SURGERY

plastichirurgy Mediteranski hirurški centar, Sava Ilića, Igalo, Montenegro
Pozovite nas Tel: +382 (0)31 332 770 Mob:+382(0) 63 214 333
mscigalo@aol.com
Specifikacije

DOBRODOŠLI U AMERIČKI ESTETSKI HIRURŠKI CENTAR

Američki estetski hirurški centar Igalo u Crnoj Gori je vodeći provajder najnovijih kozmetičkih irekonstruktivnih procedura koje su danas dostupne. Trudimo se da Vam damo više od lijepih rezultata. Naš cilj je da promenimo Vaš život i pružimo Vam najbolje moguće iskustvo uz pažnju na sve Vašepotrebe – medicinske, psihološke i estetske. Od trenutka kada uđete u naše kancelarije u Mediteranski Centar za plastičnu hirurgiju, naše prijateljskinastrojeno, profesionalno osoblje će Vas razveseliti. Znamo da Vam kozmetičke procedure mogu biti stresne. Mi u Mediteranskom centru za plastičnu hirurgiju posvećeni smo tome da Vam olakšamo i osiguramo da seosećate ugodno i sigurno.

Dr. Borko B. Đorđević, poznati ljekar slavnih, iskusni plastični hirurg i specijalista za kozmetičku hirurgiju,koji je internacionalno naučio hirurške tehnike ispunjene savršenstvom i osetljivim dodirom pojma”Ljepota je izmerena u milimetrima “.

U Mediteranskom centru za plastičnu hirurgiju, hirurg i njegovo osoblje su specijalisti koji veruju uvažnost razumevanja svojih pacijenata, tako da možete biti sigurni da ćete doživjeti sve svoje kozmetičkepostupke s najvećom pažnjom i najsavremenijom opremom u našem najsavremenijem objekatu.

Pozivamo Vas da pogledate Mediteranski centar za plastičnu hirurgiju online i raspitate se o besplatnim konsultacijama sa doktorom i osobljem koji veruju da je lepota više nego samo koža, da je bezvremena …

Više o našim procedurama plastične hirurgije / kozmetičke hirurgije:

Povećanje grudi

Zatezanje stomaka

Liposukcija 

Facelifting

Rinoplastika

Nema Recenzija

Postavite komentar

Napišite komentar

Mediteranski hirurški centar, Sava Ilića, Igalo, Montenegro

Dobijte uputstva
Društvene mreže
Sada pitaj